Personvernerklæring & Informasjonskapsler (Cookies)

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for Optimal Øyehelseklinikk sin nettside www.optimaloyehelse.no
St. Olav Eyeclinic AS (org. no. 925 160 105) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden.

Om oss og kontaktinformasjon

Kontaktinfo: 92 97 37 90 / post@optimaleye.no

Adresse: Optimal Øyehelseklinikk, St. Olavs gate 4, 3126 Tønsberg

Vår nettstedsadresse er: www.optimaloyehelse.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema

Ved å sende inn en melding via vår timebestilling samtykker du til denne personvernerklæringen.
Informasjonen som sendes til oss via vår timebestillings-skjema blir sendt til vår e-post adresse og lagret internt i våre systemer og nettside.

Hvis du har sendt inn en melding via vår timebestillings-skjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Informasjonskapsler

Pr. gjeldene tid bruker ikke optimaloyehelse.no informasjonskapsler / cookies.

Ansvar for innhold på nettstedet

optimaloyehelse.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

stolaveye.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Optimal Øyehelseklinikk deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.optimaloyehelse.no